Войната Израел-Хамас е горещ въпрос в South Beach по време на

...
Войната Израел-Хамас е горещ въпрос в South Beach по време на
Коментари Харесай

Еврейски художници стартират партизански арт проект по време на Art Basel Miami Beach, за да обърнат внимание на жертвите на изнасилване при нападението на Хамас на 7 октомври

Войната Израел-Хамас е парещ въпрос в South Beach по време на Art Basel Miami Beach.

Анонимна група от еврейски художници и експерти от света на изкуството стартираха партизански арт план, който се появи из Маями, целящ да усили гласовете на израелските жертви на обезчестяване от офанзивата на Хамас на 7 октомври.

Пътуващите творби включват удебелен бял шрифт на червен декор със известия, в това число: „ Изнасилването не е опозиция “, „ Нека дъщерите ви в никакъв случай не бъдат изнасилвани, до момента в който светът го оправдава “ и „ Организация на обединените нации споделя, че изнасилването е военно закононарушение. Освен в Израел. “

Проектът „ Послание до Маями “ е прожектиран върху камион, пътуващ из града, върху постройката на Червения кръст и върху постройка на кръстовището на мощно натоварения Линкълн Роуд и Колинс Авеню.

Изображения бяха прожектирани и по време на празненство в сряда вечер в Bass Museum, само че изскачащият план беше спрян от член на музейния личен състав в границите на един час.

Казаха ни, че в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР